Ontbijtsessies

We willen bij de Weg van de Toekomst graag die mensen betrekken die dagelijks met de weg te maken hebben. Denk aan inwoners van Oss, werknemers van bedrijven, weggebruikers (forenzen) en de plaatselijke politiek . Vertegenwoordigers van deze groepen werden uitgenodigd om deel te nemen aan een van de drie ontbijtsessies, die in de maanden maart/april van 2009 zijn gehouden. De bijeenkomsten vonden plaats tussen half acht en negen uur 's ochtends. Aan de hand van een aantal gerichte vragen gingen de aanwezigen met elkaar in debat over de Weg van de Toekomst. Het was de bedoeling dat de groep zich losmaakte van de concrete invulling van de N329 en zich richtte op datgene wat er in de directe omgeving of in de toekomst allemaal meegenomen zou kunnen worden.

De ideeën of conclusies die voort zijn gekomen uit de ontbijtsessies zijn gebundeld en zijn hieronder op deze website geplaatst. De bijeenkomsten werden geopend door de wethouder Jan van Loon.

Reactie deelnemer: "Heel even een bedankje voor de leuke ontbijtsessie. Ik vond het  allemaal erg goed geregeld. Het is leuk dat je het zo breed opzet. Uit alle lagen van de maatschappij kunnen er nu mensen met ideeën komen. De vernieuwde verkeersweg wordt gelukkig niet alleen maar op een tekentafel ontworpen, nee, iedereen krijgt een kans. Zo krijg je in ieder geval een goed product. De ontbijtsessie vond ik gezellig, informatief en het eten was zelfs uitstekend. KplusV vond ik eveneens goed leiding geven aan het geheel." Marten

>> Klik hier voor een impressie van de ontbijtsessies
>> Bekijk hier wat de deelnemers van de sessies nog meer vonden

>> download hier het verslag van de ontbijtsessie op 9 april
>> download hier het verslag van de ontbijtsessie op 16 april
>> download hier het verslag van de ontbijtsessie op 23 april

N329 - De weg van de toekomst N329 - De weg van de toekomst N329 - De weg van de toekomst N329 - De weg van de toekomst