VerkeersApp N329

Geplaatst: woensdag 19 september 2012

Vanaf 1 september kan de gebruiker van de N329 verkeersinformatie krijgen via de N329 app. De app geeft het laatste nieuws over wegomleidingen en de meest actuele situatie op de N329 weer. De verkeersapp staat vermeld op de website van de Weg van de Toekomst en kun je gebruiken op je mobiele telefoon. 

Actueel nieuws
Om de drukte op de N329 te kunnen zien,  zijn vier webcams geïnstalleerd die de actuele situatie weergeven.  Naar aanleiding daarvan kun je bepalen wanneer je naar huis rijdt.  Verder geeft de app informatie over de planning van de komende drie maanden, omleidingkaarten, reisadviezen, weerberichten, filenieuws en acties.  De app geeft niet alleen informatie voor autoverkeer maar ook voor fietsers en mensen die gebruik maken van het openbaar vervoer. Ook kun je via de app inschrijven voor sms- of emailalerts zodat je meteen op de hoogte bent van het laatste nieuws! 

Voor werkgevers
Voor bedrijven is het mogelijk om een banner te plaatsen op hun intranet of website met een link naar de app. Werknemers én bezoekers kunnen hierdoor bekijken hoe de situatie op de N329 is. Wilt u meer informatie hierover? Bel of mail dan met Sander Buningh, 076 – 513 66 30, s.buningh@dtvconsultants.nl

Samenwerking
De N329 Weg van de Toekomst  krijgt steeds meer vorm.  De werkzaamheden leiden soms tot afsluitingen en omleidingen. Gemeente Oss en provincie Noord-Brabant willen samen met ProN329 de hinder zoveel mogelijk beperken. In opdracht van hen heeft Organiq new media de N329 app ontwikkeld. 
overzicht
N329 - De weg van de toekomst N329 - De weg van de toekomst N329 - De weg van de toekomst N329 - De weg van de toekomst